Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане и колебания относно 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re:

Първоначално публикувано от My_angel
    Ами купих си вече и много си я харесвам.
    Нищо не съм и счупила - само от 5-ет дена я имам
    Просто питам дали може нещо да се направи с ниската предна броня
    А ква по-точно е?
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Re:

Аз не разбрах, колежке, вие на Боксер ли се возите или на Туин Спарк, щото ако е първото, то тревогите относно картера са неоснователни. Колкото до бронята, не виждам, какво би могло да се направи, освен да не се скача в дупки, трапове и всякакви неравности
      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Re:

[quote=ivo_red]
        Първоначално публикувано от "My_angel":h96hm4gg
        Аз не разбрах, колежке, вие на Боксер ли се возите или на Туин Спарк, щото ако е първото, то тревогите относно картера са неоснователни. Колкото до бронята, не виждам, какво би могло да се направи, освен да не се скача в дупки, трапове и всякакви неравности [/quote:h96hm4gg]

Неоснователни ама ... преди месец как го тряснах ... добре, че Хари се отзова и помогна веднага. Ако знаеш кви проблеми може да възникнат от удрянето му ... дори да не се счупи.
        Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Re:

[/quote]Аз не разбрах, колежке, вие на Боксер ли се возите или на Туин Спарк, щото ако е първото, то тревогите относно картера са неоснователни. Колкото до бронята, не виждам, какво би могло да се направи, освен да не се скача в дупки, трапове и всякакви неравности [/quote]

Туин Спарк - ясно ще бягам от дупки, трапове и други такива неравности

Comment

Туин Спарк - ясно ще бягам от дупки, трапове и други такива неравности
            И от бабуни и всякакви издатини на пътя,пази си много картера
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Здравейте, супер навит съм на една 146-а - тая кола е голяма мания. Можете ли да ми кажете на 1.6TS и 2.0 двигателя - разликите в разхода на бензин горе долу градско (специално за задръстванията на София) да кажем с леки настъпвания. И голяма ли е разликата във 'вървежа' при 2.0 спрямо 1.6 ТС? Мерси!

Comment

Първоначално публикувано от HsH
                Здравейте, супер навит съм на една 146-а - тая кола е голяма мания. Можете ли да ми кажете на 1.6TS и 2.0 двигателя - разликите в разхода на бензин горе долу градско (специално за задръстванията на София) да кажем с леки настъпвания. И голяма ли е разликата във 'вървежа' при 2.0 спрямо 1.6 ТС? Мерси!
                Разхода е еднакъв/около 12/ а във вървежа има разлика

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Re:

Аз не разбрах, колежке, вие на Боксер ли се возите или на Туин Спарк, щото ако е първото, то тревогите относно картера са неоснователни. Колкото до бронята, не виждам, какво би могло да се направи, освен да не се скача в дупки, трапове и всякакви неравности [/quote]

Туин Спарк - ясно ще бягам от дупки, трапове и други такива неравности[/quote]
                  ALFA ROMEO 146 1,6 TS 2000г.

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                    Сега ще ме е страх да я карам

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Mury
                      Сега ще ме е страх да я карам
                      Като свикнеш няма страшно

Comment

има ли Алфа маниаци? 0896688703
                        Алфа Ромео 145 1.6 Boxer

Comment

?

Съединителят ми хваща малко високо - колко ще ми струва да го сменя?

Comment

Колежке карай и не се тревожи . Колата е здрава и приятна за каране
                            146TS 1.6 120HP 1998

Comment

Първоначално публикувано от victorstanolov
                              Колежке карай и не се тревожи . Колата е здрава и приятна за каране
                              тка е а тва за картера да аз бях и с спортно окачване и ми се ебаваше майката бронята на сяка неравност задираше и картера го преебах 1 път иначе колата е супер малко твърдо вози поне мойта и тка
                              Alfa Romeo 146 1.8 16v '98 144 hP , Audi a6 2.5tdi 180 ks 4x4

Comment

Ами колата е готина наистина - само трябва да и се сменят още някои неща, като свещите например, че ми казаха че са за смяна.И да свикна със съединителя, че хваща малко по-високо

Comment

Working...
                                X